PLEASE WAIT

BIO MEDIG HERBS (00241840-A) merupakan sebuah syarikat berkonsepkan Pemborong, Pengedar & Peruncit Online Eksklusif Terbesar di Malaysia.
Kami menawarkan segala macam produk herba tempatan, kesihatan & kecantikan keluaran syarikat tempatan seperti D'Herbs, Vida Beauty, V'Asia, & banyak lagi.
Kami adalah syarikat yang berdaftar secara sah di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM).
Ditubuhkan pada 13 Mac 2015 berkonsepkan jualan produk herba, kesihatan dan kecantikan secara atas talian (online) sahaja.

 

 MISI

  • Membantu rakyat Malaysia mencegah dan mengawal penyakit kronik seperti kencing manis, darah tinggi, penyakit jantung dan lainnya melalui amalan pemakanan yang sihat serta amalan konsumsi herba terapeutik (medicinal herbs).
  • Memudahkan rakyat Malaysia untuk mendapatkan produk kesihatan berasaskan herba moden yang berkualiti tinggi tanpa mengira batas geografi.
  • Meningkatkan tahap kesedaran dan pengetahuan rakyat Malaysia mengenai kepentingan dan kebaikan produk herba moden yang berkualiti tinggi dalam keperluan kesihatan harian, menggunakan teknologi multimedia.
  • Menyumbang kepada ekonomi negara Malaysia secara sihat melalui keterlibatan di dalam sektor herba moden, kesihatan dan kecantikan.

VISI

  • Menurunkan angka morbiditi dan mortaliti penderita penyakit kronik di Malaysia. Sejajar dengan saranan Kementerian Kesihatan Malaysia untuk meningkatkan kualiti dan taraf hidup rakyat Malaysia.
  • Memudahkan rakyat Malaysia untuk mendapatkan barangan berasas herba, yang original, berkualiti dan dijamin selamat untuk digunapakai.